Pages

aku ader kekasih...meh dgar love story aku~~



ASALAMUALAIKUM WBT..

Buat semua rakan2, kali ni aku nak share tentang kekasih aku... kekasih yang sangat aku syg,,kekasih aku ni penyayang sifatnya,..betol,x tipu punyalah...

pure cintalah nk diketegorikan tu.. ape x nye, mase aku susah, minta tolong terus je dr dia, pasti akan dtg bantuan,lambt atau lambat tu, aku redha.. bila aku susah hati plak, ngadu je kt dia,..ape yg best bila ngdu kt dia, terasa tenang je...4 surelah, kekasih kn?

ish, beruntung betol dpt kekasih mcm ni...dia x pernah sakitkan hati aku,.. aku kalo rindu, bla2 mase je aku bleh contact dia...yg seronoknyer, aku merasa dia tu betol2 dekat dgn hati ini.. ye la, cinta punya pasal kn?

dia sebenarnya x kisah pun kalo aku ni nk ingt kt dia ke x,. tp rugila aku,kalo aku ingt n contact dia, sure mcm2 la yg akn aku dpt. coz kekasih aku ni mcm2 dia ade...

aku hubungi dia x perlukan bil, x kira la material ka, spiritual ka, ermm mmg kekasih sejatilah dia ni..

bile aku rindu kt dia, bace je 'SURAT2' yg dia bg tu, MCM2 nasihat didlmnya,...siap bg example lg tu...semata2 nk aku paham...

sebelum ni, aku pernah jgk frust,.mmg sedih giler la masa tu..cinta bgai nk rak, tiba2 clash gitu jer... tp x sama ngn yg ni..kekasih aku ni ramai yg jatuh cinta dgn dia, so aku pun kenala usaha betol2 bak kata omputih 'what u give is, what u get back'. jd kenela usaha lebih lg..

kekasih aku ni baik sgt2. PERFECT!! TIADA TANDINGAN, TIADA APA YANG KURANG. tu yg kadang2 bila bgn tngh mlm are kul 2-3 pg..aku sure contact dia.. rinduuu...

kekasih aku ni, kaya oo.. MILIONAIRE, BILIONAIRE DAN ENTAH pa 'NAIRE' lg.

semua keperluan hidup aku dia yg support, FREE OF CHARGE!! tp aku x sedap ati gak, msti hargai apa yg dia bg tu.. sebab kalo aku ingt dia, nescaya dia akn tmbah lg bnyak pemberiannya...

dia suh aku blajar sungguh2menuntut ilmu,. kalo bleh,blajar suma ilmu..sebb kekasih aku ni GENIUS,CERDIK, BIJAK, DAN sewaktu dgnnya...dia kata tanpa ilmu setiap Amal yg dilakukn sia2..dia mkin r syg kt aku kalo aku rajin bljar.

dan seperkara lg..sebenarnya, aku lom lg penah jumpa kekasih aku ni.. tp kekasih aku ni janji yg suatu hari nanti mesti jumpa dia., so skrg aku kena siap dgn segala kelengkapan untk bertemu dgn kekasih aku ni,..sbb bila2 masa je, Yg pasti x taw la bla..

dr 'SURAT2' dia yg ade tu, so,aku taw la apa yg dia suka n ape yg dia x suka..jd aku msti la buat bnda yg dia suka tu,. nanti dia pun makin syg la kt aku.. xpe la, berkorbn skrang sbb dia dh jnji, sape2 je owg yg dia syg, dia akn bg hadiah yg special yg x pernah terfikirpun.. hebatkn??

KEKASIH, AKU BERJANJI, AKU AKAN MEMPERTAHANKN CINTA SUCI INI,WALAUPUN NYAWA DIGADAI GANTI,.MENGADAIKAN CINTA AGUNG INI, TIDAK AKAN SAMA SEKALI. WALAUPUN TAK PERNAH BERJUMPA, AKU TETAP BAHAGIA.

ITULAH KEKASIH KU.. ALLAH SWT... CINTA AGUNGKU...




2 Hamba Allah tinggalkan jejak :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright by © 2010 Hubbul Ilahiyah
Design by ♫ Princess Nabilah Blogspot ♫ You want to get one design too? Let's go my website Facebook Princess Nabilah